Havet räcker inte

JUST NU SPECIALPRIS: 95 kronor inkl. moms och frakt. Mejla mig ann@annbeskow.se

 

ISBN: 9789187191039

HAVET RÄCKER INTE är en berättelse om ensamhetens olika skepnader och om frusen kärlek. Men den handlar också om varma relationer och om öppen, varm kärlek till livet. Ann Beskow målar en bild av Lone under ungefär tio år av hennes liv.

Hon är en ung kvinna som alltid känt stor ensamhet inom sig. Så träffar hon Hannes. I sitt liv med honom och deras lille son Elias upplever Lone närhet och värme för första gången i sitt vuxna liv. Så händer något som omkullkastar allt.

Stämningarna i boken är nära knutna till naturen och språket är avskalat. Berättelsen är en fiktiv historia som börjar i Dalarna och slutar i Göteborg, en geografisk förskjutning som går att återfinna i författarens eget liv.

HAVET RÄCKER INTE väcker många frågor som kan leda till tankar och samtal om livets njutningar och utmaningar. Den leder också tankarna till vad som händer med oss, när vi går från att vara två i en relation till att bli en familj på tre.

I Dala-Demokraten den 2 januari 2013 recenserade Bo Degerman Havet räcker inte. ”Det handlar om hur de två hör ihop och glider isär … Ann Beskow tar sig an uppgiften med lugn och varsam hand.”

Så här recenserar Dt (Falu-Kuriren):
http://www.dt.se/nojekultur/bocker/1.5482939-romandebut-i-stillsam-ton

Är du intresserad av Havet räcker inte? Leta på nätet eller kontakta mig. ann@annbeskow.se

 

Kommentarer inaktiverade.