Böckerna

Det här är mina böcker. Efter att ha lämnat ett politiskt heltiduppdrag, kommunstyrelseordförande i Orsa kommun i Dalarna 2008 började jag skriva VAD JAG SETT OCH MED MITT RÖDA HJÄRTA KÄNT. Den kom ut på eget förlag 2009. Några år senare var det dags för HAVET RÄCKER INTE. Den kom ut i januari 2013 på Prolead förlag.

I oktober 2014 kom POLITIKERROLLEN – MÄNSKLIGT HÅLLBAR? Det är en arbetsbok som är tänkt som inspiration för eget reflekterande eller diskussion med andra om politikerrollen. Eget förlag.

Den som är intresserad kan köpa alla böckerna här på hemsidan, kontakt och beställning.

Politikerrollen – mänskligt hållbar?

ISBN 978916376577-3 Är politikerrollen mänskligt hållbar? Under fyrtio år som aktiv förtroendevald har jag ständigt reflekterat över, hur jag ska klara balansen mellan politiken och privatlivet.

Läs mer om boken »


Havet räcker inte

ISBN: 9789187191039 HAVET RÄCKER INTE är en berättelse om ensamhetens olika skepnader och om frusen kärlek. Men den handlar också om varma relationer och om öppen, varm kärlek till livet.

Läs mer om boken »

Vad jag sett och med mitt röda hjärta känt

ISBN: 9789186193300 Att vara en god ledare är inte en position utan en relation. Hur ska jag förhålla mig till människorna omkring mig för att lyckas? Hur ska jag förhålla mig till mig själv för att kunna göra ett bra jobb?

Läs mer om boken »