VÄLKOMMEN 2020, ingen har hur mycket tid som helst

 

VÄLKOMMEN 2020!

 

 

2019 blev ett år då det hände mycket. För tio år sedan bestämde jag mig för att ge mitt skrivande en ärlig chans. När jag var ung fanns inga skrivarkurser, författare var ingenting man utbildade sig till. Författarförmåga var något en del var födda med. Leva på det kunde man inte. Det senare stämmer fortfarande för de flesta som skriver. Men många vägar att utbilda sig och förkovra sig finns. Så nu har jag de senaste åren gått skrivarkurser och skrivit. Och gett ut fyra böcker på olika sätt.

2018 kom STIGARNA. Den handlar om en mors och dotters kommunikation – vad de säger och vad som ryms i mellanrummen. Jag skrev den tillsammans med min dotter Hedvig van Berlekom.

2019 kom DE SA ATT DET VAR MITT FEL. Den handlar om beroende som en konsekvens av sexuella övergrepp och bottnar i en livsberättelse. Om övergrepp, våld, missbruk och om läkning. Om hopp. Jag skrev den tillsammans med bereondekonsult Eva Östebrant.

Båda dessa böcker har gett massor av reaktioner och spännande samtal.

STIGARNA av Ann Beskow och Hedvig van Berlekom och DE SA ATT DET VAR MITT FEL av Eva Östebrant och Ann Beskow

Senaste månaderna har jag tänkt över vilka sociala plattformar jag vill vara på just nu. Jag finns på Instagram och på Facebook som Författare Ann Beskow, forfattareannbeskow.  Just nu räcker det. Jag kommer alltså fortsätta med min bloggfrånvaro.

Istället ska jag ägna min tid åt nästa stora bokprojekt. I det famlar jag. Det handlar om drömmar, minnen och om en kronärtskocka. Det är svårgripbart och tar energi. Och jag har inte hur mycket tid som helst. Det har förresten ingen.

Så önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *