De sa att det var mitt fel, kom igår

 

De sa att det var mitt fel är en mörk OCH ljus bok. Det är en berättelse om Evas barndom, ungdom och liv som ung vuxen och om hur en tung väg ändrar riktning mot rätt håll. En berättelse som bygger på hopp, erfarenhet och kunskap.
Beroendekonsult Eva Östebrant och jag har skrivit den tillsammans.

 

 

Den har varit tung att skriva. Men den måste skrivas.Om jag kan hjälpa till att skingra suddiga dimslöjor och om jag kan medverka till andras läkning, så måste jag göra det. Dessutom har det alltid funnits ljus, hopp och humor i vår skrivprocess.

Eva Östebrant och jag berättar om boken på en förrelease den 16 september i Göteborg. Hör av dig om du vill vara med! (ann@annbeskow.se) Officiellt släpps boken i Whip Medias monter på Bokmässan den 26 september.

Vill du köpa redan nu gör du det HÄR eller mejlar mig. Extra förmånligt pris nu innan släppet!

 

Eva Östebrant packar upp första boklådan

 

Jag signerar första exet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *