De sa att det var mitt fel

 

Vi har något att berätta. Vi vet att psykisk ohälsa, övergrepp , våld och missbruk ofta hänger ihop som av varandra beroende delar. Det finns många samband i en människa. Samband som kan ta många år att upptäcka, förstå och våga känna.

Vår berättelse är både mörk och ljus. Den bygger på en modig kvinnas livsberättelse. Eva Östebrant är beroendekonsult och det är om hennes liv hon och jag tillsammans berättar.

Det börjar illa, men slutar bra. Vi berättar utifrån hennes  erfarenheter och kunskaper och om att det finns hopp. För det finns stöd att få och kunskap att hämta. Ett mörkt liv kan vändas till ett ljust.

Eva och jag har skrivit boken tillsammans. Och nu är den på tryckeriet. Mycket snart får vi hålla en rykande färsk bok i handen – ett ögonblick som alltid rymmer massor. Lättnad, saknad, spänning, oro och mycket, mycket mer.

Hoppas du vill ta del av vår berättelse. Whip Media kommer släppa boken i sin monter på Bokmässan i Göteborg i september. Har du inte möjlighet att komma dit, finns den redan nu som förköp, HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *