Bokcirkelpris för STIGARNA

 

Bokcirkel på gång

 

Undrar hur många bokcirklar det finns? Jag vet att de är många. Jag vet också att flera av dem pratat om att Stigarna kanske skulle kunna vara nästa bok i cirkeln. Ett antal ensamläsare av Stigarna säger att de ofta gör uppehåll i läsningen för att bara tänka vidare på det vi uttryckt. Andra åter säger att ”det här ska mamma och jag prata om”.
Vi Hedvig van Berlekom och jag som skrivit Stigarna ville att vår berättelse skulle väcka frågor. Vi ville att läsarna ska känna något. Vi ville initiera samtal som sedan fortsätter på egen hand. Vi får många kvitton på det nu.
Idus förlag som givit ut tycker om bokcirklar. Så om du köper minst fem exemplar av Stigarna till din bokcirkel får du ett riktigt bra pris.
Skicka mig ett facebookmeddelande, ett sms eller ett mejl så berättar jag hur du gör när du beställer. Hoppas diskussionerna går höga i er cirkel.

ann@annbeskow.se

070 658 13 16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *