Ett oväntat möte – Martii Pirku

Halvt ofrivilligt hamnade vi på en för oss avlägsen plats. Det var en blandning av begravningsplats och rehabiliteringsklinik för bilar. Men vi hittade något mer: En smedja. Där sammanträffade vi av en lycklig slump med en smideskonstnär som vi aldrig tidigare mött, Martii Risku. Han visade oss sin konst – allt från grindar och staket till tavlor och installationer. Här nedan med en hyllning till Ingmar Bergman.

 

Och en grind! Nu önskar jag att jag hade trädgård igen …

Detta var en rik dag.

 

Ett svar till “Ett oväntat möte – Martii Pirku”

  1. LailaMukhtar skriver:

    Hej! Om man är anmäld till ”vip-shoppingen”,kommer man f å tillgång till den tidigare?? Allt är såååååå fint! shoppingsugen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *