GÄSTBLOGGARE RIGMOR TJERNGREN

Rigmor Tjerngren

Rigmor Tjerngren

Rigmor Tjerngren träffade jag första gången för några år sedan på Susanna Alakoskis och Mats Söderlunds skrivarkurs i Ystad. Sedan dess har vi lärt känna varandra alltmer eftersom vi har en gemensam passion, nämligen att skriva. Vi har blivit varandras bollplank. Rigmor Tjerngren har ett förflutet inom universitetet som lärare och studievägledare. Hon bor vid havet i sydsverige tillsammans med sambo och två taxar och hon skriver. Och skriver.
Ett par böcker har hon skrivit och i höstas kom Brinna för mycket – en roman om en människas sönderfall. Inom kort ger jag ordet till Rigmor Tjerngren som min gästbloggare. Då berättar hon mer – håll utik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *