Sju från ORSA, sju från GÖTEBORG

 HUS triggar mig. Väcker minnen, drar igång min fantasi, försätter mig i tillstånd.

Jag drömmer om hus. Mystiska hus där jag plötsligt öppnar dörrar och hittar oändliga möjligheter. Då handlar det ofta om odlingar. Eller jag drömmer om barndomens jättehus med tre olika dörrar som ledde ut ur huset men även in. Där något farligt skulle kunna komma in. Visste bara inte genom vilken dörr.

Sovtips är att gå igenom alla hus jag bott i under hela mitt liv. Eller vilka sängar som varit mina egna under hela livet.

Jag blir på eggande humör när jag har med mig kameran och fotograferar hus. Jag har många i mina mappar. Här är några av dem. Sju husbilder från ORSA och sju från GÖTEBORG.

Orsa 1

Orsa 2

Orsa 3

Orsa 4

Orsa 5

Orsa 6

Orsa 7Göteborg 3

Göteborg 2

Göteborg 6

 

GÖTEBORG 9

Göteborg 10

 

 

Göteborg 7

GÖTEBORG 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *