Välj själv – välj rätt!

Har inget med texten att göra ...

Har inget med texten att göra …

Hon är ung, hon är vacker och hon är smart. Friheten att välja gör att hon känner sig dum i huvudet. Hon köpte en smartphone och diskuterade avtal i 67 minuter. Abonnemang, tillägg, extratelefon, erbjudande, spotify, paketlösning, fria samtal, megabite, utrymme, lagring … ja, allt möjligt som man kan välja eller fundera på vad som är bäst. Hon bemödade sig att få försäljaren att förstå vilken slags kund hon är. Hon var omsorgsfull och tänkte noga.

Nu har det gått tre månader. Hälften av det hon har behöver hon inte. Hon har betalat vissa saker dubbelt och annat alldeles i onödan. Hon känner sig vimsig, ouppdaterad och som en looser.

Den välsignade friheten att välja allt – halleluja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *