Spännande dagar

<a href="http://www generic clomid hyclate.annbeskow.se/wp-content/uploads/2014/10/Ystad-2013.jpg”>Ystad 2013

Tiden när jag helt lämnar det politiska aktiva livet närmar sig. Som vanligt går det noggrant till. Jag får inte slarva med mig själv. Gör jag det känns det dåligt både i huvudet och kroppen. Efter att ha tänkt länge bestämde jag mig för mer än ett år sedan. Successivt har jag mentalt börjat släppa. Först gäller det att släppa känslan att inte längre ”vara någon”. Inte ha samma möjlighet att påverka som tidigare, inte finnas med på någon förvaltnings sändlista, inte vara någon som får en kritisk synpunkt eller en ny idé i mailboxen, inte ha så många obesvarade mejl och samtal. Vara bara mig …

Efter den processen börjar det bli dags att vänja sig vid tanken att inte alltid vanemässigt rusa iväg i känslorna, tända på alla cylindrar eller tro att det är just jag som måste åtgärda.

Snart ska jag börja städa. Hyllor, pärmar, papper, protokoll, reseräkningar … jag ska lösgöra nya hyllor och pärmar. Jippie! Något ni kanske inte visste om mig är att jag gillar mycket allt som ligger i närheten av kontorsmaterial. Mappar, plastfickor, pennor, kuvert, gummisnoddar och liknande.

Snart ska det rensas till förmån för annat. Framför mig ligger tre spännande projekt. Alla sliter och drar, men jag har märkt att jag trivs bäst när några olika spännande saker ligger och konkurrerar om min uppmärksamhet samtidigt.

De tre projekten är,
ett: Fortsättningskurs i Ystad med Susanna Alakoski och Mats Söderlund samt spännande skrivkompisar, både gamla och tillkommande.
två: Politikerrollen – mänskligt hållbar? Arbetshäftet är klart, nu är det bara att åka ut och prata om detta ämne som jag tycker är så viktigt. Uppdragen börjar droppa in.
tre: Generationsrelationsboken som vi är två om att skriva. Det är hur roligt som helst!

Jag ser en lång rad av spännande dagar framför mig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *