GÄSTBLOGGARE NANNA – om ord och att lyssna

Idag presenterar jag NANNA och hennes blogg SÅ FINT JAG VILL.

Nanna

Nanna

”Jag som skriver den här bloggen heter Nanna och är mamma till två små. Jag jobbar på deltid som assistent/stylist/fotograf för webbutiken Le kiosk och förvaltar och säljer printet Zizustadt som min pappa skapade på 50-talet. Jag älskar att fotografera och skapa fina miljöer och att uttrycka mig i skrift. Bloggen handlar om livet med barnen, vardagsförälskelser, en blandning av jobb jag gör, mitt privata liv och finheter som kommer i min väg. Om du vill samarbeta med mig eller undrar över något är du välkommen att maila till: safintjagvill@gmail.com”

Nanna har ett inlägg på sin blogg Så fint jag vill, som handlar om ord, om att lyssna och om kossor. Det är viktiga ingredienser i livet tycker jag. Orden, lyssnandet, kommunikationen mellan oss.
P och kossorna

Han övade sig på att säga Le kiosk hela vägen bort till kossorna. Tillslut satt det där svåra ordet och nu vet han precis.

Läs NANNAS blogginlägg här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *