Bloggdags igen

mamma och johan i Botaniska trädgården

Nu är dags att lämna bloggsommaruppehållet. 10 augusti, det känns som att ligga i startgroparna för höstterminen, även om jag lämnat den tid då livet var uppdelat i höst – och vårterminer. Nu börjar det bubbla i mig av allt jag vill dela med mig här. Så nu blir det mjukstart och jag minns en fin försommarkväll då Nanna tog Johan och mig till Botaniska trädgården i Göteborg för att fota.
Den Japanska delen av trädgården väckte fina minnen från vårens Japanresa till liv.
Japanska trädgården Ann o Johan
Japanska trädgården Ann

Jag besöker ofta Nannas blogg. Hon fångar små, små stunder i vardagen med bilder och med ord på ett sätt som inspirerar och berör. Tack Nanna för den fina kvällen vi hade i Botaniska som flödade av grönska, blommor och sommarvärme.

mamma och johan 032 bearb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *