En objuden gäst

MIN blogghjärna har utsatts för besök. För några veckor sedan invaderades den av oinbjudna gäster. Två huvudpersoner har nu lagt beslag på allt. Lusten, fantasin, energin och tiden tar de. Medskrivare Hedvig står bredvid och lassar på. Nya perspektiv. Nya synsätt. En väv av känslor.

Så nu är ett nytt bokprojekt i full gång. Vi är två som skriver och det ger helt nya dimensioner till skrivprocessen.  Bloggen får finna sig i att komma i inte andra hand utan minst femte. Det blir med bloggen som med sommaren. Oberäkneligt.

Just nu önskar jag glad midsommar!
Midsommar

5 svar till “En objuden gäst”

 1. Jan Blomström skriver:

  Önskar dig allt gott också! Och vad kul att ni blev två på projektet!!! Hälsa medförfattarinnan!

  Hur går det med komplementet till din första? Skvallra vid tillfälle. 🙂

 2. Brita Holvid Fastlund skriver:

  Åååå, så spännande! Lycka till med skrivandet! Kram Brita

 3. Ann Beskow skriver:

  Jan, javisst ska jag skvallra vid tillfälle. Men jag kan säga redan nu att det går framåt, inte bakåt. Har du några planer inlagda i Göteborg?
  Och medförfattaren ska jag hälsa såklart. Så stimulerande att skriva ihop!

  Brita, ja det är jättespännande. Särskilt när man kommer in i stadiet där berättelsen börjar ”gå på egna ben” och vi själva blir överraskade över vad som händer. Hoppas att det blir något för andra att ta del av så småningom.

 4. Karin Forsgran skriver:

  Det är härligt med utmaningar .. att skriva tillsammans bör ju var en sådan . Processen blir ju berikad av att två ser …det blir ju mer de ser än en . Njut av sommaren!!!!! Kanske ses vi i bassängen i Osa i arla morgonstund ………….
  .. eller på Linnegatan om våra vägar korsas i sommar. ALLT VÄL Karin

 5. Ann Beskow skriver:

  Hej Karin!
  Ja, det är verkligen en utmaning att vara två som skriver. Det ger massor – men det är nog en aning svårare att ”knyta ihop”.
  Vi planerar inte att resa till Orsa i sommar. Men om/när du är i Göteborg, slå gärna en signal om du hinner. Är jag hemma så är jag, och då kanske vi kan ta en fika ihop? 070 658 13 16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *