Snart är det Brita Holvid Fastlunds tur

Bita Holvid Fastlunds ateljé.

Bita Holvid Fastlunds ateljé.

Brita Holvid Fastlund är konstnär och bor i Mora. När jag bodde i Orsa brukade jag ofta åka på konstrunda på vårkanten. Då kunde man besöka konstnärsateljéer i kommunerna runt Siljan. Vi brukade alltid titta in hos Brita. Jag blir så inspirerad av hennes färgstarka målningar, realistiska och fantasifulla i samma andetag.
Sedan vi flyttade till Göteborg för snart fem år sedan, har vi varje år besökt Brita i Mora – ateljén och hennes prunkande trädgård. Det blir alltid en stund för viktiga samtal och inre återhämtning. Läs mer om Brita Holvid Fastlund här.
Snart kommer Brita som min GÄSTBLOGGARE.

I Britas lummiga trädgård

I Britas lummiga trädgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *