Snart är det Brita Holvid Fastlunds tur

Bita Holvid Fastlunds ateljé.

Bita Holvid Fastlunds ateljé.

Brita Holvid Fastlund är konstnär och bor i Mora. När jag bodde i Orsa brukade jag ofta åka på konstrunda på vårkanten. Då kunde man besöka konstnärsateljéer i kommunerna runt Siljan. Vi brukade alltid titta in hos Brita. Jag blir så inspirerad av hennes färgstarka målningar, realistiska och fantasifulla i samma andetag.
Sedan vi flyttade till Göteborg för snart fem år sedan, har vi varje år besökt Brita i Mora – ateljén och hennes prunkande trädgård. Det blir alltid en stund för viktiga samtal och inre återhämtning. Läs mer om Brita Holvid Fastlund här.
Snart kommer Brita som min GÄSTBLOGGARE.

I Britas lummiga trädgård

I Britas lummiga trädgård

Ett svar till “Snart är det Brita Holvid Fastlunds tur”

  1. Betty skriver:

    Kimberly, Thank you for highlighting a problem that is so pandemic it defies reason. As a psychologist who has worked for years in schools, I can tell you that that DV knows no boundaries. It can effect and impact anyone. You may wish to check out afaamthetreurt.org which is a DV website started by Mildred Muhammad, the ex-wife of the DC Sniper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *