Får jag presentera min skrivkompis

Hedvig van Berlekom. Foto: Christina Nistor

Hedvig van Berlekom. Foto: Christina Nistor

Vi har travat kilometer efter kilometer i Slottskogen min skrivkompis och jag. Vi har bubblat om ord, metaforer, fantasier och verklighet. Vi har också pratat om lusten och trösklarna. Ställt frågorna, vad är egentligen en blogg, varför ska man skriva överhuvudtaget och vad vore livet värt om man inte gjorde det?

Slottskogen Göteborg

Slottskogen Göteborg

Min skrivkompis heter Hedvig van Berlekom. Sedan flera år har hon arbetat på Galleri Viktoria och på Författarcentrum Väst. Kika också in på VANBERLEKOM design&kommunikation. Hedvig tar sig tid att skriva. Fast just nu är tiden ofta lite svår att få till. Nytillskottet i familjen, två fina flickor tar sin rättmätiga plats.

Strax efter jul gav vi varandra en skrivuppgift med temat juldagsvemod. Ni har redan fått läsa mitt bidrag. Inom kort kommer Hedvigs.  Min skrivkompis är också min dotter.

Hedvig van Berlekom. Foto: Nanna van Berlekom

Hedvig van Berlekom. Foto: Nanna van Berlekom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *