Farväl och tack

Snart är det slut. Snart kan jag säga god natt 2013 och välkommen 2014. Men innan dess vill jag ge er en liten bildkavalkad över mitt 2013. De kommer i kronologisk ordning och de får representera fina och för mig betydelsefulla stunder under året som gått. Visst finns det mer att ösa ur, men just nu blir det så här.

Året började med att Proelad Förlag släppte min roman Havet räcker inte. Här nedan ser ni bilder från några av miljöerna i boken. Montserrat, slipstensgruva i Orsa, en björkdunge vid Orsasjön, Dalhalla, det gigantiska operakalkstensbrottet i Rättvik och Saltholmen i Göteborg.

001 Havet

I februari kom det en ny familjemedlem Saras familj. Här är Elise, en dag gammal tillsammans med stolt storasyster Mathilde. Sara och Mattias.

002

I maj bjöd Johan och jag Nanna med familj på frukttårta i Azaleaparken.

03 Födelsedagsfika

På försommaren var Johan och jag ”med bil”. Bland annat for vi till vackra Läckö Slott vid Vänerns strand.

04 Läckö slott

Att hjälpa 6-åriga Mathilde från inlandet att bada i havet i Saltholmen när vågorna kommer är jätteroligt!

05

När man inte längre har en bil garaget, blir det en särskild lyx att njuta av när man har tillgång till en. Så lyxigt att jag minns vilka veckor på året vi körde. I augusti började vi vår semestervecka med fina dagar i Orsa. Varenda morgon var vi tidigt på morgonen nere i 50-meterbassängen som ligger tätt intill Orsasjöns strand. Där har Johan och jag simmat en oändlig massa meter tillsammans och mött den ena fantastiska sommarmorgonen efter den andra.

06 Orsa

Efter Orsa blev det några dagar i Linköping. Östergötland är vackert! Jag återupplevde en massa skolresemål från min tid i Sommens folkskola. Vi åkte till Motala ström, kyrkor, kloster och gamla fornminnen. Här Vreta kloster.
07 Vreta klosterVi slutade vår sommarresa hos goda vänner i Skåne. En euforisk upplevelse var badet i Viken i vågor alldeles för höga för mig.
08 Viken

Detta var första delen av 2013. Om någon dag kommer fortsättningen … Tills dess: ta vara på livet, det är nu du har det.

 

 

 

 

 

4 svar till “Farväl och tack”

 1. Jan Blomström skriver:

  Vilket skönt sätt att summera året. Så kul att fått vara en del av det… 🙂

 2. Kristina Åberg skriver:

  Så underbara bilder Ann. Ni ser ut att njuta av livet. Sanna ord: Ta vara på livet det är nu du har det .Önskar dej och din familj Ett Gott Slut på 2013 och ett Gott Nytt År 2014. Kram Kristina Mora

 3. Agnetha Björkman skriver:

  Vilket trevligt sätt att få ta del av ert år! Fina bilder och lagom med text. Trevligt, Ann!

 4. Ann Beskow skriver:

  Tack Jan, Kristina och Agneta för er respons Just ni tre bildar en alldleles ny, unik och spännande kommentatorkonstellation hos mig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *