Två spännande saker

Strasbourg. Bilden har ingenting med texten att göra.

Närmaste tiden väntar två spännande saker. Imorgon åker jag till Söderköping. Där träffar jag kommunchefer och kommunstyrelseordföranden från Östergötlands län tillsammans med Linköpings universitet. Jag är inbjuden som en talare bland flera. Dagens ämne är rollfördelningen mellan politikern och förvaltningschefen i kommunledningen. Frågan är: Dreamteam eller terrorbalans? Det är ett kittlande ämne som aldrig upphör att beröra mig.

Det var det ena och det andra är Basar och Julmarknad söndag den 1 december kl. 12- 15. Det är på Storgatan 3 i Göteborg. Spårvagnshållpalts Hagakyrkan. Det är en designmarknad så jag vet att jag kommer att bli inspirerad och glad. Design, fiffiga idéer, återbruk, ekologiskt, glad stämning. Som pricken över i:et kommer Nanna van Berlekom att ha release på ledsna kaninen och ett regn över Zizustadt. Läs mer om Basaren och Zizustadt genom att trycka här. Kanske ses vi där!

Saras vinter.

När Sara gjorde målningen var hon i 10-årsåldern. Vad hon gör nu kan du se genom att klicka här.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *