AlakoskiSöderlundkurs

Ystad

Många månader har jag samlat ihop mig. Lagt sommardagar och soldränkt lövprassel bakom mig. Städat skrivbord, pärmar, sorterat kortanteckningar.

Väntat och väntat, ville bli påfylld. Ville lära nytt och mer. Åkte till Ystad, till havet. Det är något med mig och havet, jag visste det inte förut. Förr var tryggheten inbäddad i insjöar, nu dånar havet in i mitt liv med glädje och kraft.

Jag träffade människor jag aldrig sett förut alla olika, tillsammans med två lärare. Susanna Alakoski och Mats Söderlund hade skrivkurs och jag var där.

Susanna Alakoski och Mats Söderlund med kursdeltagare

Jag fick vad jag längtade efter. Tack till två lärare som dryper av generositet och inkänning, tack till hela vår inspirerande grupp. Nu kryper det versfötter och metaforer överallt och havet rullar runt med hela mig i all sin mäktighet.

Ystad

Rigmor Tjernberg berättar om sin upplevelse av kursen på sin blogg. Klicka här.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *