Välkommen in i min höstterminskänsla

Det mörknar och höstterminskänsla infinner sig. Bloggen lockar och jag tänker på månaderna som gått. Vädret var vänligt, ja helt enkelt underbart. Simturer i sjöar och hav har sprutat in energi i mig.

 

Vättern, Hjo. Foto: Johan Berlekom

Min barndoms sjö, Sommen

Blåsigt och kallt hav, Viken.

Jag har fiskat i nya inspirationskällor och funderat på om min livsstrategi håller sig någorlunda på den av mig själv utpekade stigen. Det gör den.

Nu ser jag fram emot en höst med spännande uppdrag. Min första bok Vad jag sett … tycks ha fått nytt liv samtidigt som beställningar på Havet räcker inte droppar in.

Hoppas att du också har lockande dagar att se fram emot och välkommen att följa med mig på blogg och facebook.

Ett svar till “Välkommen in i min höstterminskänsla”

  1. Det här är en av de bästa tiderna, dagar med sommarvärmen kvar, kvällar som mörknar så sakta, i trädgården den sista blomningen och massor med små röda tomater. Efter en underbar sommar väntar en härlig höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *