”Bli kristdemokrat och du får ligga mer.”

Just nu läser jag Att göra Kärlek, av Mats Söderlund. Det är en ovanlig bok. Det är en bra bok, tycker jag. Den handlar om mansrollen och den handlar om kärlek – alltså handlar den om relationer människor emellan. Här finns mycket igenkännande! Känns så befriande att någon – och dessutom en man – säger rakt ut det som rör sig i huvudet på många. Många människor pratar mycket om sex/relationer med vänner, kompisar, systrar och bröder, men många gör det inte alls. Sex är forfarande mycket tabuomspunnet.

Nu vet jag en person som skulle behöva läsa Göra kärlek. Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund citerades i samband med att en undersökning om svenskarnas sexliv visat att kristdemokrater har mest sex av alla partisympatisörer. Deras ledare säger: ”Bli kristdemokrat och du får ligga mer.”

Jag säger bara det Göran Hägglund, läs Mats Söderlunds bok Göra kärlek. Jag tror du behöver det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *