Orden, bilderna och musiken.

 

Havet räcker inte, släpptes den 14 januari 2013 på Galleri Viktoria i Göteborg. Foto: Johan Berlekom.

Snart är det en vecka sedan det officiella släppet av Havet räcker inte. Det var många som var där och det känns så bra att min bok är ute nu.

Att vara i ett konstgalleri var fint. Jag tycker om att blanda bild och ord och musik. Jag gör så när jag skriver. Jag lyssnar till musiken som hör till och jag målar bilder och symboler i ”rätta färger” för att jag själv ska förstå vad det är jag vill berätta. På bordet ovan ser ni inte bara böckerna utan också foton och vita pappskivor. Fotona är scener ur Havet räcker inte och de små vita innehåller tio olika citat ur boken. Jag hade också med mig all den musik som på något sätt förekommer i boken. Men musiken drunknade i sorlet av alla människor som var där, så där får jag tänka om lite.

Foton från nyckelscener i boken, citat ur texten och musik från Havet räcker inte – min tanke med detta är att öppna luckor till olika sinnen och en lockelse att läsa min berättelse om Lone. Vad vore livet utan orden, bilderna och musiken?

Nu väntar jag med spänning på flera foton som jag beställt av en fjortonårig fotograf. Säkert kommer jag att dela med mig av dem.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *