Min strategiska plan håller

Häromdagen passerade jag en milstolpe i mitt nya liv. Sedan 2008 har jag haft en plan. Huvudinnehållet i planen har varit att skriva. Jag vill kommunicera och beröra genom det jag skriver; jag vill utveckla mig och lära mig mer och jag vill se hur långt jag kan nå. Ett delmål har varit att söka och accepteras som medlem i Författarcentrum.

Men jag har gått varsamt fram med det. En annan sida av att skriva har för mig varit att försöka förstå mer av författarnas villkor. Hur funkar det på markanden som är i ständig förändring, hur och på vad tjänar man pengar och vem är egentligen brilliant och vem är enbart spektakulär?

För dem som har författande som sitt yrke och enda inkomstkälla hyser jag mycket stor respekt. Man kan inte och ska inte sno ihop en bok på en kvart och sedan komma och säga att man är författare. Det krävs mer än så. Därför har jag väntat flera år innan jag slutligen sökte för att bli medlem i Författarcentrum Väst. Är det månne dags nu?

Ja! Häromdagen fick jag besked. Nu är jag medlem i Författarcentrum Väst. Jag är stolt och glad och tycker om när min strategiska plan håller ställningarna.

Ett svar till “Min strategiska plan håller”

  1. Nanna skriver:

    å vad kul, det vill jag höra mer om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *