14 januari 2013

Den 14 januari 2013 blir det boksläpp av HAVET RÄCKER INTE (en och annan påpekar att det heter ”releaseparty” nu för tiden.) Men jag gillar ju svenska ord! Så nu blir det alltså boksläpp. Då kommer jag att läsa ur och berätta om boken och om vägen från idé till en bok att hålla i handen.

Det är tänkt som en efter-jobbet-aktivitet, dvs. du som jobbar till fyra-fem hinner dit men missar ändå inte eventuellt kvällsmöte. Det blir på Galleri Viktoria i Göteborg den 14 januari 2013 klockan 17.00-19.00.

Släppet blir alltså i Göteborg. Men första veckan i mars reser jag till mina andra – eller mina första, det beror på hur man ser det – hemtrakter tillsammans med Havet räcker inte. Det blir besök i Orsa, Mora, Smedjebacken och Rättvik. Detta återkommer jag till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *