Det lossnar för ”Havet räcker inte”

Det lossnar för Havet räcker inte. Min berättelse om Lone växte fram under 2010 och 2011. Nu har den vilat ett tag och i början av 2013 är det dags för utgivning på Proelad Förlag.

Havet räcker inte är en liten bok om de stora frågorna i livet. Det är en bok om
ensamhetens olika skepnader och om frusen kärlek. Men det handlar också om
varma relationer och om öppen, varm kärlek till livet. Sinnestämningarna är nära knutna till naturen och jag har låtit det hela börja i Dalarna och sluta i Göteborg. Bara för att jag vet så väl hur det känns… men boken handlar inte om mig.

Jag längtar efter att hålla Havet räcker inte i min hand och i januari nästa år kan ni också göra det! I väntan på detta går min blogg in i en ny fas. Jag kommer att bygga om min hemsida och min blogg. Därför blir det bara lite sporadiska inlägg under sommaren i väntan på nästa fas. Under tiden kan ni kolla författarpresentationen på Prolead Förlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *