Ta bort onödiga streck och sticka hus

Jag önskar att jag alltid hade en teknisk och fanatsifull vän tätt intill min  sida, alltid. Den vännen skulle lära mig så mycket som jag så himla gärna vill kunna. Beskära bilder (som den ovan) så att bilden inte blir missvisande sned och ful, sätta in minneskort i telefonen, lagra bilder i densamma, skilja på fotografering och filmining i telefonen så att det inte blir film av en slump, ta bort ovidkommande streck i Word, alltid när jag vill och inte bara ibland, råda mig om jag ska göra nästa fotobok i det gamla systemet eller välja ett nytt, ta bort ikoner som hamnat någonstans av misstag, plocka dit andra ikoner som skulle vara där …. Eller också drömmer jag att jag skulle kunna gå en kurs och lära mig alltihopa och sedan kunna det resten av livet och att inget mera nytt skulle behöva komma i min väg. Det gick ju bra förr, så varför skulle det inte göra det nu?

Men sticka hus skulle min vän inte behöva lära mig. Det kan jag så bra själv.

2 svar till “Ta bort onödiga streck och sticka hus”

  1. Brita Holvid Fastlund skriver:

    Det är en välsignelse att vi alla är bra på nåt! Gillar verkligen dina hus!

  2. Johanna skriver:

    Åh, himmelens så vackert! Jag skulle då behöva någon som kan sticka hus istället. Så bra att det finns någon av varje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *