En isbjörnshona och hennes vackra unge

Stod plötsligt med en liten bok i min hand med isbjörnar på omslaget. Den handlade om moderskap. ”Små halvointressanta inlägg om vad moderslycka är?” tänkte jag och bläddrade förstrött. Slog upp en sida och hittade ett uttryck som slog an på mig:

En moders kärlek är inte blind, bara väldigt närsynt. Så bläddrade jag vidare: En riktig mamma är hon, som när hon ser fyra tårtbitar och fem personer runt bordet, utbrister: Jag har egentligen aldrig tyckt om tårta i hela mitt liv!

Den var nog inte så dum, den där lilla isbjörnsboken.

2 svar till “En isbjörnshona och hennes vackra unge”

  1. Bengt skriver:

    Tack för det fina kortet och tack för att du ställde upp på Roberts och Cattis stora dag. Vet att det betydde mycket för Cattis. Brudparet var jättefina. Jag fick se några foton som Christina tagit. Sedan är jag väldigt glad över att Cattis har sådana fina väninnor i Nanna och Hedvig i Göteborg. Förhoppningsvis blir jag också göteborgsbo sommaren 2013. Ha en trevlig sommar och hälsa Nanna och Hedvig.

    Hälsar Bengt, Cattis pappa

  2. Ann Beskow skriver:

    Hej Bengt!
    Tack – och välkommen till Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *