Hög livskvalité

Kossa i gröngräset

Gröna Gårdar ville att jag skulle svara på en enkät. Det ville de säkert för att jag är kund hos dem. När jag satt här och vek tio minuter av mitt liv åt formuläret, märkte jag att frågorna gjorde alldeles tydligt för mig varför jag gillar att vara Gröna-gårdar-kund.

När jag flyttat från Dalarna till Göteborg saknade jag köttet, som jag brukade köpa direkt från bondgård. Men nu är jag supernöjd igen.  Så här går det till: varannan eller var tredje månad köper jag en köttbox på 5 eller 10 kilo fylld med nötkött. Jag kan beställa bara köttfärs, bara kokdelar eller stekar eller olika blandningar av kok- stek och färskött.  Köttet kommer från ett antal gårdar i västsverige, där man tänker naturnära, miljösmart, djur- och människovänligt och hög kvalité. Jag beställer min box digitalt, jag betalar den via internet och jag hämtar den på avtalad tid på ett avlämningsställe två kvarter från där jag bor. Allt funkar alltid som det ska och köttet smakar så gott. Gröna gårdar bidrar till hög livskvalité och ger mig lyckokickar!

Kossor

 

Kommentarer inaktiverade.