Ibland är det skönt att bli hindrad i sista stund

Motorerna rusar och vingarna flaxar. Alla sitter tysta och bältade, det börjar bli skymning. Nu ska planet lyfta. Nu, ännu mer motorbrus, nu … hjulen lättar … NU … nej … tvärnit. Inget lyft. Ett tekniskt fel har uppstått och nu ska frågan ställas om det går att rätta till, innan vi lyfter med samma plan.

Efter lite undersökningar visar det sig att datasystemet var ”total-broken” och planet  oflygbart. Man skulle kunna tycka att det är ett djävla sätt att erbjuda oss ett sådant plan hem. Det vore ju bättre om inga fel kunde/fick uppstå på flygplan. Lagstiftning mot flygplansfel är kanske en idé?

Jag är glad att vi aldrig lyfte. Jag är också glad att vi fick byta plan och just nu älskar jag mitt hem, med allt vad det innebär, extra mycket.

Ett svar till “Ibland är det skönt att bli hindrad i sista stund”

  1. Nanna skriver:

    oj.. ja.. jag är också väldigt glad att du är hemma i välbehåll! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *