Vargar, vägar och sopkärl

På senare tid har jag fått mycket – nyuppväckt – positiv respons på min bok Vad jag sett och med mitt röda hjärta känt. Det går i vågor och varje gång det är ebb, tänker jag att nu är tiden med min första bok förbi. Så kommer det ett plötsligt och oväntat uppsving – det är roligt.

Boken handlar om mina egna upplevelser samt tankar och reflektioner kring politik och ledarskap från mina kommunalrådsår i Orsa -95-08. Här kommer ett litet utdrag:

Ur min dagbok 2006:
2/1
Vargar, vägar, sopkärl väcker mycket starka känslor. För starka, tycker jag, i förhållande till mycket annat.
Till exempel att tvåhundratrettioett barn i Dalarna bor idag på instution, för att samhället tagit hand om dem. Varför bor de där? Hur har de det? Vad komme de att säga, när de blir vuxna, om sin instutionstid? Blir de väl omhändertagna? Far de illa?
Detta borde engagera och uppröra mer än vargar, vägar och sopkärl.

Boken finns att köpa på http://books-on-demand.com/, www.bokus.com samt www.adlibris.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *