GOD JUL

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Tack alla mina bloggbesökare för det här året. Jag ska bekänna en sak. Varje morgon går jag upp och duschar, sedan sveper jag in mig i två mjuka filtar i favoritfärgen – limegrönt – och öppnar ”min statistik”. Det är där jag kan följa er och era vanor, så nu har jag lärt känna er. Ni blir fler och fler. Ni läser mest på kvällen, men inte på lördagar för då har ni annat att göra. Jag behöver er. Tycker om att ni finns. Och nu vet jag med bestämdhet att ni gör det. Så jag tänker fortsätta att skriva. För när jag skriver finns jag.

Men jag tänker göra uppehåll några veckor. För snart är det jul. Jag önskar mig: Lugn, ro och skön samvaro. För alla er som tycker att julen är ensam och kanske till och med plågsam, önskar jag att julen går fort! Dessutom önskar jag att det inte ösregnar på julafton.

NU TAR BLOGGEN PAUS TILLL EN BIT IN I JANUARI

 

3 svar till “GOD JUL”

 1. Johanna skriver:

  God Jul Ann! Hoppas du får en riktigt skön jul och nyårshelg, massor med mys, trevligt sällskap och god mat.

  Kram
  Johanna

 2. God Jul och Gott Nytt År

 3. Mattias Wirf skriver:

  God jul och gott nytt år! Men vi hörs säkert också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *