Stryk eller dans?

En annan sorts pannkaka

En dag hade en av ”mattanterna” fått nog. Det var på en skola i Roslagen, allt enligt GP, som det hände. Barnen klagade på maten! Efter att ha serverat en tjockpannkaka, som till och med rektorn tyckte var ”ett enda klet” hade personalen bytt ut den mot tunna pannkakor. Men barnen gillade inte dem heller och klagade vilt. En ”bambatant” tappade tålamodet, kastade av sig sitt förkläde började dansa sexdans för ungarna. Det påstås att hon drog ner gylfen och dansade poledance med hjälp av några bordsben …  Det sista låter nästan som ett rykte, för att göra en redan rolig historia ändå roligare?

Förr hade ungarna troligen fått stryk och blivit utan mat. Nu blev det lite erotisk dans istället. Vilket är bäst?  För min del är stryk definitivt inte ett acceptabelt alternativ. Dock kan säkert lämpligheten i dansen också diskuteras. Kanske är rapporteringen lite överdriven? Hur som helst så kan jag känna med henne som dansade. Bryta gnället, ge ungarna en upplevelse och själv få en adrenalinkick och dessutom lite pausgymnastik bland halvätna stekta pannkakor en måndagsmorgon klockan 11, låter inte helt fel!

Delikatess i Holland

 

Ett svar till “Stryk eller dans?”

  1. Johan B. van Berlekom skriver:

    Poffertjes heter den holländska läckerheten. Bilden ger väl inte poffertjes full rättvisa utan ser här mer ut som pannkakan i Roslagen. F.ö. tror jag man kan få smaka poffertjes på Kulturkalaset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *