Pappa har stånd, bara så du vet

Tidens tand

Du min omtänksamma syster var förtänksam redan då, när jag var i tolvårsåldern och du tre år äldre. Det var bra att du såg till att jag fick lära om livet, det som ingen annan berättade. Det finns inga undertoner i detta minne. Det handlar om konkret sexualundervisning rakt upp och ner – inget annat.

Pappa har stånd, bara så du vet.
Pappa har stånd
bara så du vet
bara så du inte tror att det är onormalt.

När man kysser någon
kan man känna
att det blir svullet och nästan blött i underbyxorna
bara så du vet
och inte tror att det är onormalt.

2 svar till “Pappa har stånd, bara så du vet”

  1. Nä, det tror jag inte skriver:

    Nej det tror jag inte

  2. Nä, det tror jag inte skriver:

    jag har märkt det i balnd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *