Knäna hindrar kissning i skogen

”Ålder spelar ingen roll – man är ändå så ung som känner sig” är ett uttryck som jag inte tycker särskilt mycket om. Dagar då kroppen känns extra gisten, när musklerna är för korta, när knäna är ett hinder för att kissa i skogen, när det är ett smärre företag att ta sig upp från golvet och det är svårt att komma ihåg vad man nyss tänkte – ja, då är inte det uttrycket till någon sörre glädje.

Men behöver man fly finns hjälp att få. Produkterna som hjälper dig att se betydligt yngre ut än du faktiskt är, flödar.

Se nu inte detta som ett pessimistiskt inlägg, för så är det inte menat!

2 svar till “Knäna hindrar kissning i skogen”

  1. Lena Ludvigsson-Olafsen skriver:

    Så sant Ann, jag vill känna mig ung i både kropp och själ. Själen är inget problem tycker jag men kroppen, ack och ve. Nacken är stel, ryggen värker, mina knän vill inte som jag vill och tummarna är inte till mycket hjälp! Trots ett antal krämpor är ändå livet härligt och blir det lite tungt en dag så kan man ju gå in och läsa dina texter. Ha det riktigt bra, Lena

  2. Ann Beskow skriver:

    Tack Lena! Du är rolig och skön. Saknar dig nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *