Stärnorna på slottet

Häromdagen såg vi  STJÄRNORNA PÅ SLOTTET på stadsteatern i Göteborg. Inspirerade av TV-programmet spelar skådisarna på scenen upp hur det ser ut, när de ska spela sig själva men ändå bara spelar teater. Fattar ni?

Nej, ibland fattar man inte riktigt vad som är vad och vad som är sant. Så är det ju på TV också. Spelar man sig själv eller är man sig själv, när man ska vara privat och vet att miljoner ögon tittar på en?  Och hur mycket styr TV-produktionen i alla realityprogram om stjärnor, bönder, hemmafruar, brudar, hundägare, lyxkonsumenter, felbyggare, berusade ungdomar och vargjägare? Jag vet inte. Men jag tror inte att producenten exakt bestämmer vad som ska sägas. Däremot tror jag att de filmar mycket och klipper friskt. En kreativ filmklippare kan få till vilka kommentarer som helst. Det ska man komma ihåg – också när man lyssnar på intervjuer med politiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *