Jag skulle inte vilja umgås med någon …

Igår var det kulturkonferens anordnad av Kultur i Väst och Västarvet i samarbete med Västra Götalandsregionens kultursekretariat och Folkets Hus, Göteborg. Det var lika med påfyllning av tankar och kunskaper hela dagen – det är en ynnest att få vara med om. Kulturens roll i samhällsutvecklingen

Utanför konferenslokalen stod en container fylld av RÖST. Det handlar om demokrati, makt och politik – de ungas röster. Där fick jag en fin tygpåse som jag burit med mig hela dagen, bara för att jag tycker att den är så himla skön. På den står det:

”Tänk vilket tråkigt samhälle
det skulle bli om
alla var likadana.
Jag skulle inte
vilja umgås med
någon.”
TEDDY KRISTENSEN 19 ÅR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *