Offentliga rum för de små

Våra offentliga rum är viktiga för både stora och små. En gång i månaden skriver jag en krönika i Dalarnas tidningar. I augusti förra året skrev jag om Offentliga rum för de små. Nu hittar du krönikan under mina texter.

2 svar till “Offentliga rum för de små”

  1. Sara Berlekom skriver:

    Vilken fin krönika du har skrivit får mig att tänka på den fina ”fruktlekparken” i Liljeholmen som jag åkte förbi några gånger i veckan då jag läste konstvetenskap på universitet. De enda bilder jag hittar är de här http://tonarsmorsa.se/2009/02/fredag-den-13e/

    Hoppas jag kan ta med Mathilde dit när vi åker till Stockholm någon gång.

  2. Ann Beskow skriver:

    Ja, fruktlekparken minns jag också. Den var fantasieggande och fin. Konstlekparker är en sån fin idé, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *