Skulptur i Pilane

Vackra Bohuslän

En skön blandning av kultur, natur, djur och skulptur hittade vi i somras i Pilane i Bohuslän. 2007 började den första skulpturutställningen där och sedan dess har 200.000 besökare hittat dit. Där strövade fåren fritt omkring bland mångtusenåriga fornlämningar och överallt hittade vi skulpturer i spännande formationer. Laura Fords små flickor lämnade ingen oberörd.

Laura Ford

 

Laura Ford

 Vi klättrade upp utefter de branta stigarna i fältets ytterkanter. Vi fick en härlig promenad och gigantiska utsikter. Plötsligt stötte vi på en spännande installation av Nils Ramhöj.

Nils Ramhöj

Nu hoppas jag på och längtar efter en fortsättning, Skulptur i Pilane 2011. Då åker jag dit! www.pilane.org

 

 

3 svar till “Skulptur i Pilane”

 1. Sara Berlekom skriver:

  Flickorna ser ut att vara fina skulpturer. Mänskliga och uttrycksfulla.

 2. Nils Ramhøj skriver:

  Hej Ann. Fin bild du tog på mina björkar. Skulle jag ev få lov att lägga in bilden på min hemsida ramhoj.se? Skriver under bilden: © Ann Beskow om du inte har något emot det. Har du fler ..? Om du vill att jag skall ha en lite mer högupplöst bild så gärna, men jag publicerar den ändå i så fall som 700 pixlar bred.
  Mvh
  nIls Ramhøj

 3. Ann Beskow skriver:

  Hej Nils,
  så roligt att du tyckte om bilden. Du får gärna använda den (med mitt namn). Jag har skickat ett meddelande till dig via din hemsida. Jag behöver din mejladress om du vill ha några bilder till. Jag har några som jag tog vid samma tillfälle.
  Vänliga hälsningar Ann Beskow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *