Imorgon är det Saras dag

Foto: Sara Källgarn

Nu vill jag presentera min gästbloggare, Sara Källgarn. Jag har känt Sara i femton-tjugo år. Vi träffades inom politiken, jag var ny som Ks-ordförande och hon var överhuvudtaget ganska ny. Ung och ny i politiken. Besjälad, ambitiös, envis ibland på randen till outhärdlighet. Sara var alltid trogen sina idéer, målinriktad och modig.  Alltid inspirerande!

Så småningom skildes våra vägar, men kontakten finns kvar. Själv beskriver sig Sara så här:

70-talsbarn med samhället och U-länderna i vardagsrummet på skånska slätten, 90-talsförälder med samhällsdiskussioner och möten med Ann bland skogar och berg i Dalarna, 2000-talskvinna mitt i livet, tillbaka i Skåne, tillbaka i det bekanta, där orden ligger mig nära.


Imorgon kommer Saras gästinlägg. Håll utkik!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *