Om möjligheten att kommentera

För en tid sedan tog jag bort möjligheten att kommentera mina inlägg. Saknar du det? Jag tänkte noga innan och lusten att ta bort det övervägde, men jag är tveksam om jag gjorde rätt val. Skälet var att jag är trött på att allt ska kommenteras, alltid. Alla ska tycka om allt – genast. Man hinner inte tänka, man hinner inte fundera, man hinner inte bearbeta – tyck bara till , så är det gjort.

Många gånger vill jag att mina inlägg ska vara något att gå omkring och tänka på. Och kanske göra att en uppfattning kan ändras eller formuleras om; inte nödvändigtvis genast tycka något om! Det var huvudskälet till att jag tog bort möjligheten.  Jag tänkte också att den som verkligen vill svara eller tycka till kan göra det antingen genom facebook eller genom en av flikarna i blogghuvudet, kontakt.

Men jag saknar kommentarerna lite. Jag saknar er som skrev en rad och jag vill inte vara en bloggare som ger ett slutet intryck. Tycker du att jag ska ta tillbaka möjligheten att kommentera varje inlägg? Svara mig GÄRNA på den frågan – antingen via facebook eller via min flik kontakt eller med ett mejl till ann@annbeskow.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *